Restaurace Trojský Vrch
Olštýnská 607
Hlavní město Praha
Zobrazit na mapě
pondělí: 10:30 – 23:00
úterý: 10:30 – 23:00
středa: 10:30 – 23:00
čtvrtek: 10:30 – 23:00
pátek: 10:30 – 24:00
sobota: 10:30 – 24:00
neděle: 10:30 – 23:00
Aktuální nabídka dle appky BeerSport
Pilsner Urquell
Velkopopovický Kozel Černý
Gambrinus Nepasterizovaná 10
Pivní burza
Aktuálně běží 4 aukce s poukazy na pivo do této hospody.
Zobrazit aukceRecenze
Byl jsem si se synovcem a jeho přáteli na pivě. Před půlnocí nás tam fyzicky napadl vrchní číšník. Udeřil synovce pěstí do nosu. Důvod? Kluci si otočili stůl, abychom se lépe vešli a nedali spropitné. Končli a čísnék chtěl evidentně už domů. Byl nepříjemnej celý večer, před půlnocí mu povolili nervy. Před hospodou z toho pak byla rvačka které se zúčastnili kamarádi servírky. Tam napadli i mě když jsem zvedal synovce do kterého kopalo a mlátilo 5 lidí. Nechci hodnotit, byli to hosté. Ale agresi vyprovokoval zaměstanec restaurace. První udeřil zaměstnanec restaurace a to je špatně. Navíc pivo bylo cítit po nevyčištěných trubkach. Nechci jen hejtit, vím že tam kamarád chodil rád na obědy a chutnalo mu...
Záleží na jakou směnu narazíte. Jídlo mají dobré, rádi chodíme na oběd
Ahoj, tuhle restauraci mam moc rad. Většinou tu necháme i velkou útratu, ale ted sem fakt sklamán. Dvakrát po sobě jsme narazili na druhou směnu a oni opravdu níčí dobrou pověst. V obou případech jsme dostali rozbité sklenice (dovolil bych si říct že jednu i během týdne dvakrát) a pokrm Americké Prase,u kterého jsme zvyklí dělají v jiné kvalitě (omáčka divná, maso vysušené, a kaše z jetých brambor). Jsem z toho fakt dost smutný. Snad se to dostane k vedení
Zvenku jsem byla trochu skeptická, ale zdání klame. Opravdu vynikající jídlo za naprosto rozumné ceny. Všechny tři jídla na fotce po 229,- a chuťově opravdu vyladěné. Jen řízek sloní ucho byl méně slaný. Pivo taky super. Rada se sem ještě někdy vrátím!
Další neprozkoumaný podnik, o kterém vím, že tu je již dlouho. V očekávání teplého babího večera jsme si zamluvili místo na zahrádce. Ovšem zvládli jsme jen předkrm a raději jsme se přesunuli dovnitř, neboť do deseti minut pak lilo a zahrádka umí ochránit jen před sluncem. Interiér je prostorný, ve stylu open space, k tomu je na jedné straně TV, takže když je plno, hučí to tu jako v úle. Z nabídky jako předkrm 5ks smažených Jelapeño s rukolou a mističkou se zakysanou smetanou - klasika, chutnaly, ale vlastně si nejsem jistý, jestli uvnitř byl modrý sýr, jak je na lístku uvedeno, nebo běžnější typ sýra chedar. Prvním jídlem bylo "Americké prase" (240g) s fazolkami a šťouchaným bramborem. Velmi slušná porce, barevně to ladilo, ale dvě přílohy jsou až skoro "moc". Maso je moc pěkné, zajímavé na chuti, libové, ale díky tomu sušší, takže se k tomu hodí ona omáčka. První porce byla houbová. Nebyl problém a na požádání uvařili další porci omáčky, ale tentokrát tu pepřovou. Celkově 7/10. Jako druhé byl vybrán oblíbený risk - hovězí steak v nabídce jako "Grilovaný býk" (250g) z roštěné z jižní Ameriky. Porce opět slušná, ale přišla spíš v anglické úpravě, omáčka chimichurri se myslím nekonala. Z posledních zkušenosti zas milé překvapení, maso skutečně z dáli, takže konzumace bez problémů. Ale chuťově, byť úprava byla téměř dle přání médium, jsem jaksi nenašel nic moc zajímavého. Coleslaw byl milým zpestřením. Celkově 7/10. Zapili jsme řezaným a malým G. Pivo je z tanku, tak budu muset ještě někdy zavítat, abych porovnal, jestli je ta Plzeň tak luxusní, jako na Ládví či v Chabrech. Obsluha početná, hbitá, fajn. Platba možná i kartou.
Máme zde nějakou informaci aktualizovat? Dejte nám prosím vědět.