Zpět na hospody
RED Pif

RED Pif

4.2 553 recenzí

Nádražní 23
Hlavní město Praha
Zobrazit na mapě

Dnes otevřeno: 11:00 – 23:00

pondělí: 11:00 – 23:00
úterý: 11:00 – 23:00
středa: 11:00 – 23:00
čtvrtek: 11:00 – 23:00
pátek: 11:00 – 23:00
sobota: 12:00 – 23:00
neděle: 12:00 – 23:00

www.redpif.cz

+420257941669

RED Pif

Fotky z čepu

Aktuální nabídka dle appky BeerSport

Pilsner Urquell

Velkopopovický Kozel Černý

Recenze

Přišli jsme v pátek večer. Restaurace byla úplně plná. Na polévku, která byla chuťově velmi dobrá, jsme čekali 20 minut. Obsluha byla příjemná a rychlá. Na druhý chod jsme čekali dalších 30 minut. Jedno ze dvou jídel bylo tak špatně, že je manžel musel vrátit (což se nám nikdy dříve nestalo). Můj burger byl 3/5. Celkově jsme spíše zklamaní a vyzdvihnout lze polévky, skvělou dostupnost restaurace a milou obsluhu.

Rezervovali jsme si stůl v tomto restauraci na večeři 2.11. Byli jsme čtyři dospělí a dvě malé děti (2,5 roky). Začnu s pozitivy: interiér restaurace je pěkný, dřevěné prvky se nám líbily a jídlo bylo velmi chutné (zejména kachna), kuchaři odvádějí skvělou práci. Bohužel, obsluha zanechává velmi špatný dojem. Přístup byl chladný a nepřátelský už při přijímání objednávky. Ačkoliv byla restaurace téměř prázdná, nevěnovali nám dostatečnou pozornost a chovali se nevstřícně. Dva číšníci několikrát prošli kolem našeho stolu, aniž by odnesli špinavé nádobí, dokud jsme je sami nepožádali. Možná to bylo tím, že nejsme Češi, ale rusky mluvící hosté! To bylo opravdu velmi nepříjemné. Kvůli obsluze se sem už nevrátíme!

Příjemný podnik na Andělu v novém hávu. Dobré pivo, chutné zauzené buřty na medovém pivu stejně jako trhané maso. Navíc moc milá obsluha.

Česko-francouzská kuchyně nacházející se asi 30 metrů od vchodu do metra Anděl, kde i tradiční recepty, jako je svíčková nebo kulajda vaří a servírují v decentně moderním kabátu. Cenová hladina je zde cca o 20% dražší než přůměrná Plzeňka v Praze, ale kvalita je podle mě o dost vyšší. Denní nabídka je už cenově příjemnější (polévka za 55,- 3 jídla kolem 185,- a tip šéf kuchaře 225,-).Moji favoriti z hlavního lístku, se kterými jsem nikdy nešlápl vedle: Cibulačka ze silného vývaru, Kulajda s krásně tekoucím žloutkem a nakyslá tak akorát, Svíčková s opravdu luxusním karlovarským knedlíkem, hustou šlehačkou a marinovanými brusinkami, Grilovaný sýr Halloumi s provensálskou zeleninou na grilu, pečenou polentou. A v poslední řadě Plovoucí ostrov z vyšlehaného bílku, který plave v bohaté vanilkové omáčce, do té doby jsem tak luxusní dezert z vyšlehaného bílku neměl. Obsluha milá a všímavá, reaguje jak na oční kontakt, tak na prázdný půllitr 😅. Dále musím vychválit výbornou tankovou plzeň a výčepní schopnosti, potřebné pro řezané pivo. Polední nabídky mě baví hlavně svojí poctivostí a kreativností, kdy i špekové knedlíky byly pro mě opravdu zážitek (mám rád špekové knedlíky, ale do té doby jsem nejedl takové, na které bych do dnes vzpomínal). Co mi v restauraci naopak už nejelo byl například burger, u kterého mi zauzená cheddarová majonéza, přišla až přeuzená, ale to může být otázka vkusu. Určitě mohu tuto restauraci doporučit ve všech aspektech (obsluha, chuť, kvalita, prostředí,poctivost).

Včera večeře s dvěma předkrmy a dezertem. Marinované sýry s cibulovým salátem super, jen nechápu, proč byly podávané s gumovým preclíkem. Tatarák byl fajn. K předkrmům nám donesli pečivo navíc, které jsme nežádali, hned po nich ho odnesli a přesto ho účtovali. Žebra bohužel nudná, trochu tuhá a bez kůrčičky. Kachna byla upečená dobře, ale také nudná až mdlá a bez vypečené kůžičky. Bramborové placky celkem dobré. Červené zelí ovšem nejhorší, jaké jsem kdy kde jedla. Bohužel bylo jen osolené (víc než bylo třeba), jinak nic. Žádný ocet, cukr, natož nějaké koření :(. Dezert Ile Flottante dojem alespoň trochu napravil, nejen krásně vypadal, ale i chutnal. Vanilková omáčka a mléčný karamel byly excelentní. Mladý, usměvavý číšník byl velmi milý a ochotný, jeho kolegyně bohužel poněkud nešikovné. V dolní části podniku je hodně hlučno, pokud si chcete u jídla také povídat, doporučuji rezervaci v patře. Suma sumárum od takové restaurace jsem očekávala víc, jídlo sice dobře vypadalo, ale chutnat by mělo lépe. Nebo by mělo být za nižší cenu.

Máme zde nějakou informaci aktualizovat? Dejte nám prosím vědět.

18 let už bylo?

Pro vstup na tyto stránky musíš být starší 18 let.